Uw bestelling
Subtotaal:
0.00
View/Edit Cart
Nu afrekenen
pic

Mogelijke aanlegplaatsen

IMG_4931

Kompaan

De nieuwe brouwerij is eind 2016 in gebruik genomen. De brouwerij bestaat uit vier ketels van 30hl. De brouwerij is zo ontworpen dat er veel verschillende soorten bieren gebrouwen kunnen worden.

KOMPAAN heeft bijvoordbeeld een Dry Hopped Lager in het assortiment van 5.0% alcohol maar ook een imperial stout van 9.0% Daarnaast kan de nieuwe brouwerij grote hoeveelheden hop aan in het brouwproces.

De brouwerij zo gebouwd dat we de komende jaren kunnen blijven doorgroeien en zo kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar ons bier.

mama

MaMa Kelly

In 2015 opende urban bistro MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek in Den Haag. De hoge plafonds, originele ketels en andere verwijzingen naar de historie van het pand maken MaMa Kelly tot een zeer uitdagende plek waar je niet raakt uitgekeken. En uitgegeten.

We houden wel van een beetje contrast. Zo verbinden we oude details met nieuwe elementen en is onze keuken toegankelijk en toch onderscheidend. MaMa’s rauwe looks en haar industriele karakter blenden bovendien mooi met de sfeervolle inrichting en de warmte waarmee de gasten worden ontvangen. En vooral dat laatste vinden we ontzettend belangrijk.

Want bij MaMa Kelly draait alles om beleving. We kunnen je daar heel veel over vertellen, maar – je voelt ‘m al – kom het toch vooral zelf ervaren. Expect the unexpected. Want zeg nou zelf hoe vaak heb je op een industrieterrein aan de rand van Den Haag nou eigenlijk je vork in een halve kip of kreeft gezet?

2880x1313_capriole_cafe_exterior_01jpg

Capriole

Capriole Café zit verstopt op een prachtige plek aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag. In het industriële pand vindt u ons restaurant met een eigen koffiebranderij. Net als een koffiebar serveren we elke dag ontbijt, lunch en zoete lekkernijen. En natuurlijk geniet u van ambachtelijk, vers gebrande fair trade en biologische koffie. Elke avond bent u welkom voor de stoere en verfijnde gerechten uit de open keuken van Capriole Café. Kom proeven en reserveer snel een tafel.

pic

Zelf een Royal Dinner Cruise op maat samenstellen?

NEEM CONTACT OP