Skip to main content

KOMPAAN

De nieuwe brouwerij is eind 2016 in gebruik genomen. De brouwerij bestaat uit vier ketels van 30hl. De brouwerij is zo ontworpen dat er veel verschillende soorten bieren gebrouwen kunnen worden.

KOMPAAN heeft bijvoorbeeld een Dry Hopped Lager in het assortiment van 5.0% alcohol maar ook een imperial stout van 9.0% Daarnaast kan de nieuwe brouwerij grote hoeveelheden hop aan in het brouwproces.

De brouwerij zo gebouwd dat we de komende jaren kunnen blijven doorgroeien en zo kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar ons bier.

CAPRIOLE

Capriole Café zit verstopt op een prachtige plek aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag. In het industriële pand vindt u ons restaurant met een eigen koffiebranderij. Net als een koffiebar serveren we elke dag ontbijt, lunch en zoete lekkernijen. En natuurlijk geniet u van ambachtelijk, vers gebrande fair trade en biologische koffie. Elke avond bent u welkom voor de stoere en verfijnde gerechten uit de open keuken van Capriole Café. Kom proeven en reserveer snel een tafel.

Zelf een Royal Dinner Cruise op maat samenstellen?

Like Nothing You've Seen. Sign Up Today & Experience Salient

Offerte aanvragen