Skip to main content

Heerlijk eten, Flamant Private Dining.

Van ontvangst tot einde zal voor de inwendige mens niets ontbreken!

[pillar_text_image image=”1784″][pillar_icon_box icon=”icon-Wine-Glass” layout=”large” alignment=”text-center” title=”Een goed begin is het halve werk..”]We beginnen elke cruise met een bubbeltje en een luxe hapje in Voorburg.

 

 

[/pillar_icon_box][/pillar_text_image]
[pillar_text_image layout=”right” image=”1731″][pillar_icon_box icon=”icon-Anchor” layout=”large” alignment=”text-center” title=”Niet op een droogje…”]Onderweg zal het u ook aan niets ontbreken. Op de boot is er onbeperkt wijn, bier en water…

Ook een klein knabbeltje zal niet ontbreken tijdens de tocht.[/pillar_icon_box][/pillar_text_image]

[pillar_text_image image=”1781″][pillar_icon_box icon=”icon-Cap” layout=”large” alignment=”text-center” title=”Flamant Private dining”]Dit pittoreske restaurant is gevestigd in de Frederikstraat. Vele sterrenkoks met naam hebben hier achter het fornuis gestaan. Vandaag de dag is het restaurant alleen nog maar voor Private Dining te boeken.  De sfeervolle en intieme ambiance leent zich perfect voor een private diner met vrienden, familie of zakenrelaties.

Vandaag de dag wordt de keuken geleid door op sterrenniveau kokende ervaren koks. U kunt kiezen voor vis of vlees of vegetarisch.

Menu voorbeeld:

Voorgerecht:  
pompoensoep

Hoofdgerecht:
Op een bedje van zeekraal op de huidgebakken zeebaars,  nieuwe aardappeltjes afgemaakt met een salsa van de beste olie en tomaatjes.

Nagerecht:
Aardbeiensoep

Koffie of thee

Heerlijke op smaak gekozen wijn (onbeperkt), bier en tafelwater
Brood  met boter en olie[/pillar_icon_box][/pillar_text_image]